Mijn favorieten

SUZAN van Goozen

"enthousiast, persoonlijk, eigenwijs, doortastend en humor"

Tijdens mijn hbo studie wist ik wat ik wilde worden, makelaar. Direct hierna ben ik dan ook in 2000 begonnen in de makelaardij. Met ontzettend veel plezier heb ik bij twee grote kantoren gewerkt in Alphen aan den Rijn. In 2009 ben ik beëdigd als makelaar-taxateur en gespecialiseerd in de woningmakelaardij, zowel bestaande- als nieuwbouw.
De afgelopen achttien jaren heb ik veel mensen begeleid bij de verkoop van hun woning en/of het aankopen van een nieuwe. Daardoor is mijn kennis van de huizenmarkt in Alphen aan den Rijn en omgeving groot.
Ik geniet van de omgang met klanten, want bemiddelen bij woningverkoop draait niet alleen om cijfers. Aandacht hebben voor het persoonlijke verhaal; inleven, adviseren en begeleiden; dát heb ik mij de afgelopen jaren dankzij werk- en levenservaring eigen gemaakt. Ik geloof dat daarin mijn kracht en tevens onderscheidend vermogen ligt wat betreft het uitoefenen van mijn vak.
Als jong meisje droomde ik al van mijn eigen "winkel". Die ondernemerszin en passie voor het mooie vak van makelaar-taxateur heeft mij ertoe gedreven om SUZAN vastgoed op te richten. 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring